Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за споразумение за съвместно управление продължиха

...
Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за споразумение за съвместно управление продължиха
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП-ДБ финализират преговорите до обяд, Габриел отива при президента с решение

Преговорите сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ  за съглашение за взаимно ръководство продължиха до късно през вчерашния ден и се чака да продължат и през днешния ден , като бъдат финализирани до 12:00 ч. Кандидатът за министър-председател Мария Габриел ще отиде при президента Румен Радев с окончателното решение.

След като в понеделник получи мандата за сформиране на държавно управление от президента, Мария Габриел (ГЕРБ-СДС) посочи, че с ПП-ДБ нямат разлики за реформите  и изясни, че те са свързани със правосъдната система, битката с корупцията и регулаторите. Тя добави, че целите, промените, и Министерският съвет вървят ръка за ръка.

Министър-председателят в оставка  Николай Денков също разяснява темата след връчването на първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на Мария Габриел и разясни, че към този момент имат единодушие, че това съглашение ще бъде подписано. Той сподели, че  ако би трябвало ще доуточнят още текстовете и ще могат да погледнат и състава на държавното управление.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР